explore world together!
English   Greek   German   Russian   Romanian
Search Deals & Accommodation

  Accommodation Search

  Region:
  Location:
  Category:

Frequently Asked Questions

Booking

For booking request please use the inquiry form within each accommodation. We will immediately check availability of the accommodation you are interested in and will inform you asap.


more...

ACCOMMODATION

Glyfada Beach Menigos Resort
 Villa Glyfada Beach Menigos Resort
 Type Apartments
 Location Middlewest
 Sleeps 2-7
 Bedrooms 1-3 (depinde de casa)
  Yes
 Pool Yes
 Pool size 60m2
 Views Vedere la mare
 Ideal for Cupluri, familii si grupuri

Rates (€)

Glyfada Beach Menigos Resort

Middlewest

Glyfada - Corfu, Insulele Ionice - Grecia

Frumoasele apartamente de vacanta sunt inconjurate de o bogata vegetatie si de o priveliste spectaculoasa asupra plajei cu nisip auriu din Glyfada, care este una dintre cele mai cunoscute plaje din Corfu.

Distanta catre orasul Corfu, aeroport si port este de aproximativ 14 km, iar distanta catre faimosul oras Pelekas, de unde Kaiserul obisnuia sa admire apusul soarelui din balconul sau personal se afla la aproximativ 5 km. Clubul de golf si Aqua Land se afla la o distanta de 5 km. In jurul plajei din Glyfada poti gasi 5 Taverne, cateva baruri, 3 magazine, se pot practica multe sporturi de apa si inchirieri de barci.

Cazare in Glyfada Menigos Resort

Casa tip A1 (100m2): dispune de 3 dormitoare (2 dormitoare duble si o camera mica pentru copii cu pat), 2 WC/dus, 1 living - bucatarie cu masina de spalat rufe si masina de spalat vase, SAT-TV, aer conditionat, balcon cu vedere la plaja si mare.
Capacitate: 2-7 persoane

Casa tip A3G (50m2): Renovata recent, doua aprtamente in prima linie  - casa tip A3G (un apartament jos si un apartament sus). Acestea au un living - bucatarie (nou si complet utilate) cu un pat suplimentar, masina de spalat, WC/dus noi, 2 dormitoare (1 dormitor dublu si un dormitor twin), SAT-TV, aer conditionat si balcon sau veranda ce au o frumoasa priveliste asupra marii. Gradina mare cu scaune pentru plaja este disponibila pentru ambele apartamente de tip A3G.
Capacitate: 2-5 persoane

Casa tip AB3G (45m2): Casa cu un etaj pe plaja, mobilata recent, este foarte linistita, 1 dormitor dublu, living - bucatarie (echipata cu aragaz si cuptor, frigider mare), doua paturi extra, aer conditionat, Sat-TV, WC/baie, veranda mare si gradina cu doua scaune de plaja, vedere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane

 Acest apartament se afla pe randul 4, este simplu mobilat si contine 1 dormitor dublu, o camera mica pentru copii su doua paturi single, living-bucatarie (echipata cu aragaz si cuptor, frigider mare), o sofa, WC/dus, A/C in living, Sat-TV, WiFi internet acces, o veranda mare cu doua scaune de plaja, un mic Barbeque si o imagine superba asupra marii.

Apartamentul este situat intr-o zona linistita, in mijlocul randului 4 de apartamente al statiunii. Statiunea este recomandata pentru familii care au copii, deoarece exista spatiu suplimentar de joaca pe veranda.

Capacitate: 2-6 persoane

 (52m2): Apartament in prima linie de vile, pe plaja, are o gradina mare si vedere la mare. Consta in 1 dormitor dublu, 1 camera mica pentru copii cu doua paturi single, living-bucatarie (echipate cu frigider mare, cuptor cu microunde, aragaz si cuptor), SAT-TV, WC/dus noi, veranda mare si gradina cu doua paturi de plaja, vedere superba asupra marii.

Capacitate: 2-5 persoane

Apartament tip A5 (32-40m2): Acest apartament consta in 1 dormitor (dublu sau twin), living room cu bucatarie mica (echipata cu aragaz cu 2 ochiuri, frigider mic si masina de facut cafea), un pat - sofa (in living), WC/dus, aer conditionat, Sat-TV si bacon cu vedere frumoasa catre mare.

Capacitate: 2-4 persoane

Apartament tip AA5 (32-35m2): Acestea apartamente sunt renovate sau sunt recent construite si constau in: 1 dormitor (1 pat dublu sau 2 paturi single ), living cu bucatarie mica (echipata cu aragaz cu doua ochiuri, un frigider mic si masina de facut cafea), un pat - sofa in living, WC/dus, aer conditionat, Sat-TV si balcon cu vedere frumoasa la mare.

Capacitate: 2-4 persoane

Apartament tip AA5G (40m2): Aceste apartamente sunt recent renovate si se afla situate pe a doua linie de apartamente din statiune, la o distanta de circa 80m de plaja, cu gradina comuna, scaune de plaja si Barbeque la comun cu inca un apartament. Constau in 1 dormitor dublu, living cu doua paturi simple, o bucatarie mica (echipata cu un aragaz cu doua ochiuri si cuptor, frigider mare si masina de facut cafea), WC/dus noi, aer conditionat, Sat-TV si balcon sau veranda cu priveliste frumoasa la mare.

Capacitate: 2-4 persoane

Casa tip A2 (70m2): Consta in  2 dormitoare (1 dormitor dublu and 1 dormitor twin sau 2 dormitoate twin), living - bucatarie (echipata cu aragaz, cuptor si frigider mare), un pat - sofa in living (pentru 1-2 persoane), SAT-TV, WC/dus, aer conditionat si 2 balcoane cu vedere frumoasa la plaja si mare.

Capacitate: 4-6 persoane (4 adulti si 2 copii)

Casa tip AG3G (ca. 60m2): Acesta este un apartament nou, situat pe randul 3 in linia de apartamente a statiunii si consta in 3 dormitoare: 1 dormitor dublu mare, un dormitor twin si o alta camera mai mica cu pat single. De asemeni aici exista un  living - bucatarie, sat-TV, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, WC/dus, 2 balcoane cu vedere la mare, mai multe verande la inaltimi diferite si o gradina frumoasa cu vedere la mare.

Capacitate: 2-5 persoane

Casa tip AA2G (80m2): Acestea sunt apartamente tip bungalow, nou renovate, situate pe linia 2 in randul apartamentelor din statiune. Acestea constau in 2 dormitoare (1 dormitor dublu si un dormitor twin), 1 WC/baie (la etaj) si 1 WC/dus (la parter), living-bucatarie (echipata cu masina de cafea si cuptor cu microunde),  un pat - sofa (pentru 2 pesoane), masina de spalat, aer conditionat, sat-TV, 2 balcoane (atat jos cat si sus) cu vedere superba la mare (in special camera de sus), acces gratuit la internet, o gradina mica si paturi de plaja.

capacitate: 2-6 persoane

Vila tip AA3G (58m2): Situata in primul rand in linia apartamentelor din statiune. Aceasta este o vila de lux si are un singur nivel. Este situata intr-un loc deosebit de frumos si de linistit, direct pe plaja cu nisip auriu din Glyfada (randul 1), cu o vedere romantica asupra marii. Are o gradina foarte frumoasa, un colt cu Barbeque, jacuzzi in exterior pentru relaxare, verande mari si scaune confortabile din lemn pentru gradina. Consta in doua dormitoare (1 dormitor dublu mare si o camera mica pentru copii cu un pat), 2 WC/dus (inclusiv un dus cu abur), o bucatarie moderna (complet utilata: masina de spalat vase, cuptor cu microunde, masina de facut cafea etc.) si un confortabil living. Are de asemeni aer conditionat, un mic colt pentru birou cu acces gratuit la internet (conexiune ADSL si Wi-Fi), ISDN telefon, SAT-Flat TV, DVD/CD player si masina de spalat rufe.

Capacitate: 2-5 persoane

Apartamentul de lux Tip A3G-58 (55mp)

Apartamentul de lux Tip A3G (nou renovat), este situat pe plaja in apropierea piscinei comune, contine 2 apartamente indepenedente de tip A3G, un apartament la parter nr. 58 si unul la etaj 58A, fiecare apartament avand o suprafata de 55 mp. Contin o bucatarie moderna complet echipata cu aragaz, cuptor, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider mare cu 2 usi, filtru de cafea, living cu sofa, SAT-TV, aer conditionat in toate camerele, acces internet WiFi gratuit, WC/dus, 2 dormitoare separate (unul dublu si unul twin), veranda mare mobilata si vedere la mare.
Gradina cu sezlonguri poate fi folosita de ambele aprtamente tip A3G.

Capacitate: 1-5 persoane

Apartamentul de lux Tip A3G-58a (55mp)

Apartamentul de lux Tip A3G (nou renovat), este situat pe plaja in apropierea piscinei comune, contine 2 apartamente indepenedente de tip A3G, un apartament la parter nr. 58 si unul la etaj 58A, fiecare apartament avand o suprafata de 55 mp. Contin o bucatarie moderna complet echipata cu aragaz, cuptor, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider mare cu 2 usi, filtru de cafea, living cu sofa, SAT-TV, aer conditionat in toate camerele, acces internet WiFi gratuit, WC/dus, 2 dormitoare separate (unul dublu si unul twin), veranda mare mobilata si vedere la mare.
Gradina cu sezlonguri poate fi folosita de ambele aprtamente tip A3G.

Capacitate: 1-5 persoane

Casa tip AA1G

Este situata pe plaja, are doua nivele, o gradina mare cu sezlonguri (105 mp), este nou renovata, consta in 3 dormitoare (2 duble si unul twin), 1x WC/dus, balcon cu vedere frumoasa la mare, la parter living, bucatarie al doilea WC/dus, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, filtru de cafea,veranda mare si gradina frumoasa cu vedere la mare, BBQ cu loc de luat masa.

Capacitate: 1-5 persoane

Apartamentul de lux Tip AA2R-38 (80mp)

Apartamentul tip AA2R-38 (80m2), este situat pe un singur nivel, este nou renovat, cuprinde 2 bai, 2 dormitoare (unul dublu si unul cu 2 paturi single), WC/baie, WC/dus, balcon cu vedere la mare, SAT-TV, acces gratuit internet WiFi, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, filtru de cafea.

Capacitate: 1-6 persoane

Casa tip AA2G-nr59

Casa tip AA2G-nr 59, este un Maisonett pe 2 nivele, dispune de gradina cu sezlonguri (80mp), este nou renovata, cuprinde 2 bai, 2 dormitoare (unul dublu si unul cu 2 paturi single), WC/baie, balcon cu vedere frumoasa la mare, iar jos un living, bucatarie, cel de-al doilea WC/dus, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, filtru de cafea, veranda cu sezlonguri si umbrele cu vedere la mare.

Capacitate: 1-6 persoane

Casa tip AA2G-nr60

Casa tip AA2G-nr 59, este un Maisonett pe 2 nivele, dispune de gradina cu sezlonguri (80mp), este nou renovata, cuprinde 2 bai, 2 dormitoare (unul dublu si unul cu 2 paturi single), WC/baie, balcon cu vedere frumoasa la mare, iar jos un living, bucatarie, cel de-al doilea WC/dus, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, filtru de cafea, veranda cu sezlonguri si umbrele cu vedere la mare.

Capacity 1-6 persons

Casa tip AA2G-nr61

Casa tip AA2G -Nr61, este un Maisonette pe 2 nivele (80mp), cu bucatarie renovata si living spatios, consta in 2 dormitoare (unul dublu, unul twin), WC/baie, balcon cu vedere frumoasa la mare, living, bucatarie, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi, al doilea WC/dus, balcon la parter inclusiv o mica gradina cu 2 sezlonguri, aer conditionat, masina de spalat rufe, filtru de cafea, cuptor cu microunde.

Capacitate: 1-6 persoane

Apartamentul de lux Tip AA5R

Apartamentul de lux tip AA5R (este nou renovat - 40mp), contine 1 dormitor dublu, living cu sofa care se poate transforma in 2 paturi, bucatarie complet utilata inclusiv cu frigider mare, filtru de cafea, aragaz, cuptor, WC/dus, aer conditionat in ambele camere, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi, parcare si balcon cu vedere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane.

Apartamentul de lux tip AA5R Plus Nr 20

Apartamentul de lux tip AA5R-Plus (nou renovat - 40mp), este situat pe linia numarul 2 de apartamente din statiune, la o distanta de 70 m de plaja, cu o veranda mare, cu vedere la mare si cu sezlonguri. Consta in un dormitor dublu, living, bucatarie complet utilata inclusiv cu aragaz, cuptor, frigider mare cu 2 usi, filtru de cafea, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, sat-Tv in living si dormitor, A/C, acces gratuit internet WiFi, WC/dus, gradina cu sezlonguri, grill  si parcare.
Plus = Clasa lux, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, gradina.

Capacitate: 2-4 persoane (2 adulti + 2 copii).

Apartamentul de lux tip AAA5-23

Apartamentul de lux tip AAA5-23 (nou renovat - 40 mp), contine 1 dormitor, living, bucatarie echipata cu aragaz, cuptor, frigider mare cu 2 usi, filtru de cafea, o sofa in living, WC/dus, aer conditionat in living, Sat-TV,  acces gratuit internet WiFi si balcon cu vedere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane.

Apartamentul de lux tip AAA5G-22

Apartamentul de lux tip AAA5G (nou renovat - 40 mp), contine 1 dormitor dublu, living, bucatarie echipata cu aragaz, cuptor, frigider, filtru de cafea, o sofa in living, WC/dus, aer conditionat in living, Sat-TV, WiFi internet acces, parcare si veranda mare cu sezlonguri si vedere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane.

Apartamentul tip A2-87

Casa tip A2-87 (70mp, situata pe 2 nivele), cu 2x dormitoare twin  (4 paturi single), 2 x balcoane cu vedere la mare si plaja, living, bucatarie cu aragaz + cuptor, frigider mare, o sofa pentru 1-2 persoane, SAT-TV, 1 WC/dus, aer conditionat in toate camerele, acces gratuit internet WiFi.

Capacitate: 1-6 persoane

Casa tip A2-91

Casa tip A2-91 (70mp, apartament pe un singur nivel), contine 2 dormitoare (1 dublu, 1 cu 2 paturi single), 2 x balcoane si veranda mare de aproximativ 30mp cu vedere la mare si plaja, living cu semineu, bucatarie cu aragaz + cuptor, frigider mare, sofa pentru o persoana, SAT-TV, acces gratuit internet WiFi, 1 WC/dus, aer conditionat, grill pe veranda.

Capacitate: 1-5 persoane.

Casa tip A2-Plus No 90

Casa tip A2 Plus nr. 90 (65mp, situata pe un singur nivel), cu 2 dormitoare (1 dublu, 1 cu 2 paturi single), balcoane mari cu vedere la mare, living, bucatarie, cu aragaz + cuptor, frigider mare, masina de spalat vase, sofa pentru 2 persoane, SAT-TV, acces gratuit internet WiFi, 1 WC/dus, aer conditionat.

Capacitate: 1-6 persons

House type A5-83

Apartment type A5-83 (simple furnished 36qm), with 1 bedroom, living room with small kitchen simple equipped with 2 electro-plates, small refrigerator and coffee-machine, 1 Sofa bed in the living room, WC/shower, air-conditioning, Sat-TV, free WiFi internet access and balcony with panoramic sea view.
Both rooms are faced to the sea with balconies.

Capacity for 2-3 persons.

Apartamentul de lux tip AA5R

Apartamentul de lux tip AA5R (nou renovat - 40mp), contine un dormitor dublu, living cu sofa care se poate deschide in 2 paturi, bucatarie complet utilata inclusiv cu frigider mare, filtru de cafea, aragaz, cuptor, WC/dus, aer conditionat in ambele camere, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi, parcare si balcon cu vedere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane.

Apartament tip A5 147 - 150

Apartamentul tip A5 (este simplu mobilat 32-40mp), contine un dormitor, living cu bucatarie micuta simplu echipata cu aragaz cu 2 ochiuri, frigider mic si filtru de cafea, 2 Sofa in living, WC/dus, aer conditionat, Sat-TV, acces gratuit internet WiFi si balcon cu vedere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane.

Apartamentul de lux tip AA5R

Apartamentul de lux tip AA5R (este nou renovat - 40mp),contine 1 dormitor dublu, living cu o sofa care se poate deschide in 2 paturi, bucatarie complet utilata inclusiv cu frigider mare, filtru de cafea, aragaz, cuptor, WC/dus, aer conditionat in ambele camere, Sat-TV, atuit internet WiFi, parcarere la mare.

Capacitate: 2-4 persoane.

* Toate tipurile de case sau apartamente dispun de acces gratuit la internet WIFI.

Facilitati/Servicii

Serviciile noastre:
* Servicii de intretinere camera: de 2 ori pe saptamana (inclusiv schimbare prosoape) - o data pe saptamana schimbare lejerie pat.
* Acces gratuit internet Wi-Fi. 
* Parcare gratuita.

In interiorul statiunii: restaurant, bar, internet cafe, super market si piscina pentru copii de aproximativ 40 -200m.

Statie de autobuz pentru orasul capitala Corfu: in 350m

Serviciu de inchirieri masini incepand de la 22 €/zi, inclusiv asigurare si km gratis. Pentru mai multe informatii click here.

Preturi 

Perioada

Pret  2010
Tip A1/zi
(Euro)
Pret 2010
TipA2/AB4
(Euro)
Pret 2010 tip/zi AA2R/AA2G
(renovate)

(Euro)

Martie, Aprilie, Mai, Octombrie 100 70/70 100/100-110

Iunie, Septembrie 140 90/90 115/115-130

Iulie, August 210 140/140 200/200-220

 

Perioada

Pret 2010
Tip 
A3G
(prima linie)

(renovat)/
zi(Euro)
Pret 2010
Tip AB3G
(prima linie
)/zi
(Euro)
Pret 2010
Tip AA3G
(prima linie)
(renovat- Jacuzzi exterior)/zi
(Euro)
Martie, Aprilie, Mai, Octombrie 100 80 250
Iunie, Septembrie 120 100 300
Iulie, August 200 140 350

 

Perioada

Pret 2010
Tip AA5R/AA5R_plus
(renovat)/zi
(Euro)
Pret 2010
Tip AB4G/AG3G
(cu gradina)/zi
(Euro)
Pret 2010
Tip A5/AA5/AA5G
(AA5, AA5G renovat)/zi
(Euro)
Martie, Aprilie, Mai, Octombrie 55/85 95/95 42/55/70
Iunie, Septembrie 75/100 110/110 60/75/85
Iulie, August 120/145 150/165 100/115/130

Preturile de mai sus includ: * de 2 ori pe saptamana curatenie inclusiv schimbarea prosoapelor - o data pe saptamana schimbare lenjerie. * Aer conditionat, SAT-TV. * acces gratuit internet WiFi chiar de pe balcon sau din gradina * Taxe locale.
 
Masina de spalat rufe este disponibila pentru urmatoarele apartamente: A3G, AA2, AA2G, AA3G, AG3G
Masina de spalat vase este disponibila pentru urmatoarele apartamente: AA2G, AA3G, AG3G.
Gradina si sezlonguri sunt disponibile pentru apartamentele: AA5G, A4G, AB4G, A3G, AA3G, AB3G, AA2G, AG3G
Nou: Jacuzzi (2,30m x 2,30m cu 60 jeturi) in gradina (in acest moment doar apartamentul tip AA3G).

Contact / Intrebari / Rezervari

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne trimiteti e-mail. Pentru rezervari puteti folosi  Formularul pentru rezervari. Daca nu primiti raspuns de la noi in urmatoarele 24 de ore, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti fax.

Numar telefon: (+30) 6944 258481 sau (+30) 26610 94563
Numar fax: (+30) 26610 80260 sau (+30) 26610 27397
E-mail: korfuapps@otenet.gr 

Skypename: babiscfu07

Vorbim greaca, engleza, germana si spaniola.

General Manager: Mr. Babis Doukakis

Member Association of Corfu Travel Agents

© 2000-2010  C-GV TRAVEL - Corfu - Greece
www.corfu-villas-apts.eu
www.corfu-villas-apts.com -www.corfu-poolvillas.com-
www.korfufewo-direkt.de - www.greece-corfu-villas-apartments.com -
www.corfu-luxury-villas.com - www.corfu-accommodation.com
www.corfu-luxury-holiday-villas.com - www.allgreece-hotels-villas.com-
www.corfu-realestate.eu© 2019 Corfu-Villas-Apts.com
Tel. +30 6944 258481 and +30 26610 94563
Fax: +30 26610 80260 and +30 26610 27397
email: korfuapps@otenet.gr

Home   |   About Us   |   Accommodation   |   Travel Deals   |   Car Rental   |   Travel Guide   |   F.A.Q.s   |   Contact Us